fr - nl - en

Lighthouse projects sprl

lighthouse

Vertaling - Revisie

Lighthouse projects sprl biedt zijn diensten aan voor het vertalen en reviseren van professionele, technische, juridische en creatieve teksten uit de ondernemingswereld, van en naar alle Europese, Aziatische, Scandinavische, Slavische talen en talen uit Latijns-Amerika.

Lighthouse projects sprl berust zich op een nauwe samenwerking met de contactpersonen en/of eindgebruikers om de werkcontext, toon, gespecialiseerde woordenschat en stijl eigen aan de sector te begrijpen.

Onze partner vertalers werken enkel naar hun moedertaal toe en beschikken over één of meerdere specialisaties.

Wij laten eveneens een controle uitvoeren op het resultaat door een tweede vertaler om ons ervan te vergewissen dat de kwaliteit van de tekst, de duidelijkheid bij het lezen en de eenvormigheid optimaal zijn.

Project management

Lighthouse projects sprl biedt eveneens de mogelijkheid om al uw vertaalprojecten van A tot Z te behandelen. Wij zorgen ervoor om uw bestanden te analyseren, om te zetten naar vertaalbare formats, te versturen naar vertalers/revisoren en ze opnieuw in hun oorspronkelijke format om te zetten. Wij kunnen ook, indien vereist, instaan voor de desktop publishing.

Dankzij onze structuur en vertalers database, zijn we in staat een snelle service aan te bieden die op maat gesneden is, en dit aan een marktcompetitieve prijs.

Lighthouse projects sprl werkt met talloze CAT-tools zoals: SDL Trados, Idiom, Passolo, Loc Studio?/p>

Download onze algemene presentatiebrochure voor meer informatie over ons project management aanbod.

Copywriting

Lighthouse projects sprl kan u eveneens helpen bij het opstellen van uw document, brochures, newsletters, enz.

Taallessen

U wenst uw kennis van het Frans en/of het Nederlands te verbeteren of u wilt deze talen aanleren? Uw kind heeft nood aan extra bijscholing voor de examens Frans of Nederlands of heeft een opfrissing nodig?

Lighthouse projects sprl biedt u taallessen aan in deze twee talen.
Aarzel niet contact op te nemen met ons.