fr - nl - en

Lighthouse projects sprl

lighthouse

Wie we zijn ?

Vertaaldiensten zijn onvermijdbaar geworden in een wereld die meer dan 3 000 talen telt. Activiteiten zoals internationale handel, diplomatieke betrekkingen, educatieve programma’s, reizen zijn de laatste vijftien jaar sterk geëvolueerd. De mondialisering en de opkomst van het internet hebben onze levenswijze, onze manier van werken en communiceren veranderd. Het internet heeft eveneens de afstanden tussen landen ingekort en de internationale handel van producten en diensten bevorderd.

Het komt vandaag de dag vaker voor dat een bloeiende onderneming regelmatig beroep doet op een of meerdere vertalers voor het vertalen van algemene, technische en juridische teksten, zelfs voor het vertalen van web sites. Inderdaad, dit met als doel het vlotter doen verlopen van belangrijke transacties die mogelijk door de taalbarrière belemmerd zouden kunnen worden.

De handleidingen betreffende huishoudapparatuur, softwareprogramma’s of montage-instructies voor meubels zijn afhankelijk van het werk van vertalers mannen en vrouwen die, vaak in de schaduw, proberen ideeën en informaties om te zetten van de ene taal naar de andere. Het gaat om een moeilijke taak waarbij een grondige kennis van de doel- en brontaal vereist is; levende talen, die elke dag evolueren.

Gevolg, de noodzaak om beroep te doen op een professionele vertaaldienst is nog nooit zo belangrijk geweest als nu en Lighthouse projects sprl staat tot uw dienst voor al uw vertaalprojecten.

Wij bieden onze diensten aan in de volgende domeinen: Vertaling - revisie Project management Copywriting Taallessen